Онлайн-номинации 2016

Вече са известни фотографиите, които чрез гласовете на онлайн – публиката получават право да се включат в изложбата „Реките на България“, организирана по случай 22 март – световен ден на водата.

Представяме снимките с най-много лайкове по азбучен ред на авторите. Онлайн-победителят ще бъде оповестен на официална церемония, която ще се състои в празничния ден – 22 март.

 

Андрей Кондов

 

Георги Драгиев

 

Даниел Йорданов

 

Иван Хаджийски

 

Иво Чолаков

 

Ина Бакалова

 

Йордан Чакъров

 

Мария Иванова

 

Мая Арсова

 

Петър Петров

 

 

Наградният фонд за отличените автори във фотоконкурса „Реките в България“ се предоставя от Министерство на околната среда и водите (МОСВ) и Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС).

Фотоконкурсът “Реките в България” е част от инициативата  „Международен Воден Мост 2016”, която се организира от неправителствените сдружения „Аз обичам водата” и „Българска Асоциация по Водите”.

Домакин на събитието през цялата „Седмица на водата“ от 16-ти до 22 март е национален музей „Земята и хората“, София.

Форумът се провежда със съдействието на:

Министерство на Околната среда и водите, Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС)

„ЮРОКОМ 2000“ и „Софийска вода“АД

Медийни партньори на събитието са БНР и БТА.

Фотографиите за фотоизложбата “Реките в България” се отпечатват с любезното съдействие на верига копирни центрове „Мания Принт“.

 

 

РЕЗЕРВИ

https://waterbridge.info/%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B8/

Back To Top