КРЪГЛА МАСА: „НАХОДИЩАТА НА МИНЕРАЛНА ВОДА – УПРАВЛЕНИЕ, ИЗПОЛЗВАНЕ И ПОТЕНЦИАЛ“

Водата в детските очи
март 22, 2018
ПОБЕДИТЕЛИ ВЪВ ФОТОКОНКУРСА „ИЗВОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ“
март 26, 2018

КРЪГЛА МАСА: „НАХОДИЩАТА НА МИНЕРАЛНА ВОДА – УПРАВЛЕНИЕ, ИЗПОЛЗВАНЕ И ПОТЕНЦИАЛ“

„НАХОДИЩАТА НА МИНЕРАЛНА ВОДА – УПРАВЛЕНИЕ, ИЗПОЛЗВАНЕ И ПОТЕНЦИАЛ“

 

На 26 март от 13:00 часа в Регионален исторически музей „София“

 

СЕДМИЦА НА ВОДАТА 2018 продължава с официално награждаване  в националния фотоконкурс “Изворите в България“. То ще се осъществи на 26 март (понеделник ) в присъствието на Атанаска Николова, заместник министър в Министерство на околната среда и водите, която е и почетен Председател на журито в конкурса.

Наградният фонд на конкурса се осигурява от Министерство на околната среда и водите (МОСВ) и Предприятие за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС), партньор на инициативата.

 

 

 

 

Работният ден ще продължи с кръгла маса на тема: „НАХОДИЩАТА НА МИНЕРАЛНА ВОДА – УПРАВЛЕНИЕ, ИЗПОЛЗВАНЕ И ПОТЕНЦИАЛ“,

която предвижда да събере становищата и мненията на четирите основни фокусни групи, а именно – 1. институции, 2. общини, 3. представители на бизнеса и 4. неправителствени организации, които имат пряко отношение със сфери на управлението и използването на минералните води.

Участие са заявили както представители на МОСВ, басейнови дирекции, изпълнителни агенции, кметове на общини с минерална вода, така и инвеститори, представители на бизнеса, но и организации като Федерация на потребителите в България, Камара на минералните води, Агенция по подземни води, Национална балнеотуристическа асоциация, Термално-Нормално и други.

СЕДМИЦА НА ВОДАТА 2018 се организира за шести пореден път от неправителствените организации Българска асоциация по водите (БАВ), най-голямата неправителствена организация във водния сектор и сдружение „Аз обичам водата“.

Партньори на събитието са Министерство на околната среда и водите (МОСВ), копирни центрове „Мания Принт“, списание БУЛАКВА.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back To Top