Концерт-ритуал за водата

Национален музей „Земята и хората“ – Live

961034_373714359438504_125423791_n

Концерт-ритуал за водата с формация „Древност и Космос“ и над 100 пеещи купи

ВХОД СВОБОДЕН!

Неправителствените сдружения „Аз обичам водата” и „Българска Асоциация по Водите” организират Концерт – ритуал за водата, по случай 22 март – световен ден на водата.

В концерта ще се включат музикална формация „Древност и Космос“ с участието на Михаела Стойкова – Мика и инструментална група „Оратница“.

Всички зрители ще имаме шанс да се свържем енергийно в концерта – ритуал като се включим в звуково-светлинна мандала. Достатъчно е да носим поне една пееща купа и да засвирим с нея в общия музикален фон.

Така всички заедно, нека съберем чисти помисли и отпратим добри пожелания към водата за БЛАГОДЕНСТВИЕ.

А тя водата, ще присъства физически в залата. Ще е поставена в няколко стъкленици, сгушени между най-енергизиращите камъни в национален музей „Земята и хората“.

След концерта същата тази вода, НО ВЕЧЕ ЗАРЕДЕНА С МИСЛИ ЗА БЛАГОДЕНСТВИЕ ще свържем с водата във водопроводната мрежа на София.

И нека мислите за добро, за здраве и благоденствие достигнат до всеки, който отпие от чешмите на София.

Концертът-ритуал ще се излъчва в директна ОНЛАЙН връзка на сайта www.waterbridge.info

Организационно:
за да се включите в светлинно-музикалната мандала, трябва да носите поне една пееща купа. Ако някой има повече, нека ги донесе и да ги сподели с добри приятели. Очакваме заявяване на участие с пеещи купи в мандалата на страницата на събитието Концерт-ритуал за водата – www.facebook.com/events/433635260145683/

„Силата на водата не е в капката. В множеството капки е силата на водата!“ – Учителя

НЕКА БЪДЕМ ЗАЕДНО !

Концертът е част от инициативата „Международен Воден Мост 2015”, която вече четвърта поредна година се осъществява по случай 22 март – Световен ден на водата.

Back To Top