Поздравителен адрес от Божидар Спасов, Управител на «Водоснабдяване и канализация» ЕООД- Благоевград

Пловдив отбеляза Световния ден на водата с общоградски празник
март 23, 2012
Варненската детска градина “Звездичка” стана част от клъстерната структура на Международен воден мост 2012
март 26, 2012

Поздравителен адрес от Божидар Спасов, Управител на «Водоснабдяване и канализация» ЕООД- Благоевград

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

 

ДО

ОРГАНИЗАЦИОННИЯТ КОМИТЕТ

НА ФОРУМ „МЕЖДУНАРОДЕН ВОДЕН МОСТ” 2012

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 

Днес – 22 март, когато целият свят отбелязва Световния ден на водата, имам честта да се присъединя към една нова кауза-МЕЖДУНАРОДЕН ВОДЕН МОСТ 2012, чийто първи домакин е София.

 

Подкрепям организаторите в иновативният им подход да обединят усилията си в изграждането на мащабна информационна мрежа, където ще се гради новата концепция за най-скъпоценния, незаменим, жизненоважен ресурс на земята- ВОДАТА.

 

С радост приемам номинацията „Кавалер на Синия клъстер”, като приветствам и споделям идеята за международно младежко движение, което да фокусира вниманието на всички нации върху  водата, като разпространява нова култура в общуването, управлението, използването и съхраняването на водните ресурси.

Изцяло споделям основната цел на форума за мотивиране на  клъстерна международна отговорност относно политиките за водата, сред младите хора на планетата и представителите на партньорската мрежа в международния форум – университетите, гражданския сектор, бизнеса и индустрията, местната и изпълнителната власт на национално, регионално, европейско и международно равнище.

С УВАЖЕНИЕ,

ИНЖ.БОЖИДАР СПАСОВ

Управител на «Водоснабдяване и канализация» ЕООД- Благоевград

Comments are closed.

Back To Top